Bart Couvreur van Citymesh, centrummanager Nele De Klerck en schepen Carl Hanssens testen het nieuwe gratis wifi-netwerk uit in de Stationsstraat.
Volledig scherm
Bart Couvreur van Citymesh, centrummanager Nele De Klerck en schepen Carl Hanssens testen het nieuwe gratis wifi-netwerk uit in de Stationsstraat. © Foto Joris Vergauwen

Gratis internet in stadscentrum

SINT-NIKLAASVoortaan kan je gratis surfen op het internet in het stadscentrum. Daarvoor gaat Sint-Niklaas in zee met het bedrijf Citymesh uit Brugge. Van de Grote Markt tot het Stationsplein: het is één grote wifi-zone. "Hiermee willen we de aantrekkingskracht én de commerciële functie van het stadscentrum versterken", zegt schepen Carl Hanssens (N-VA).

 1. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht