Volledig scherm
© Kristof Pieters

Gewelddadige homejacking in Sinaai: koppel vastgebonden en kinderen opgesloten

SinaaiIn de Stenenmuurstraat in Sinaai, bij Sint-Niklaas, hebben vier gangsters vrijdagavond een brutale homejacking gepleegd op de woning van een loodgieter. De man en zijn echtgenote werden vastgebonden in een magazijn naast hun huis. Twee kinderen werden opgesloten in een wc-ruimte.

23 reacties

 • Roger Rymen

  1 jaar geleden
  Niet te verwonderen, België is met zijn uiterst tolerant strafrecht het mekka voor harde criminelen waar daders gepamperd worden met enkelbandjes die niet werken en slachtoffers in de kou blijven.
 • Sonia Lockkamper

  1 jaar geleden
  Dirk De Buyst heeft niet helemaal ongelijk ken zelf ook zelfstandigen die goed verdienen en het laten zien wat hun goed recht is en als je goed leest schrijft Dirk De Buyst niet dat ze op jaar binnen zijn voor de regen maar dat ze dat willen zijn
 • PAUL DALEMANS

  1 jaar geleden
  Bende criminelen die een zware straf moeten krijgen en die tot het einde uitzitten. Ook schadevergoeding voor een hardwerkende zelfstandige die nu enkele weken werkonbekwaam is, om van het psychisch inpact maar te zwijgen. De kinderen opgesloten beeld je in. De vrouw ook vastgebonden en in shock. Geen compassie, geen medelijden. Vroeger was het de galg voor dat gespuis. Laat de verkiezingen maar komen. We zullen ze met de harde hand aanpakken (bokshandschoen).
 • André Van Laethem

  1 jaar geleden
  @ Dirk D e Buyst : Om zelfstandig te worden moet je geen startkapitaal meer hebben. Dus wat houdt U tegen om zelfstandig te worden en binnen twee jaar niet meer te moeten werken.. Onnozele praat vertellen kan een kind van 5. Maar die blijken wel slimmer.
 • johan vankeirs

  1 jaar geleden
  Waar gaan we naartoe in dit land. Zowel het beleid als justitie moeten zich dringend herpakken vooraleer het de spuigaten uitloopt. Er lopen hier te veel mensen rond die willen rijk worden ZONDER te werken.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech