De Stationsstraat in Sint-Niklaas is een voetgangerszone, waarin de snelle elektrische fietsen speed pedelecs vanaf 1 januari niet meer welkom zijn.
Volledig scherm
De Stationsstraat in Sint-Niklaas is een voetgangerszone, waarin de snelle elektrische fietsen speed pedelecs vanaf 1 januari niet meer welkom zijn. © JVS

Geen speedpedelecs toegelaten in Stationsstraat

Sint-NiklaasSpeedpedelecs zijn verboden in de voetgangersgebieden van de Stationsstraat en Nieuwstraat, die vanaf 1 januari met de nieuwe, slimme camera’s worden bewaakt. De stad vindt dat die snelle elektrische fietsen niet thuishoren in voetgangerszones.

  1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
    TV

    RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

    Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.