Een feestje voor de laatste 50 dagen van de laatstejaars, daar zorgen onder meer Andy Luyckx, Olivier Maes, Camilla Geerinck, Kenitra Antonis, Silke Baes en Zoë De Meulenaer voor.
Volledig scherm
Een feestje voor de laatste 50 dagen van de laatstejaars, daar zorgen onder meer Andy Luyckx, Olivier Maes, Camilla Geerinck, Kenitra Antonis, Silke Baes en Zoë De Meulenaer voor. © RV

Geen 100 maar laatste 50 dagen: weekje online ‘feest’ voor 1.700 laatstejaars

Sint-NiklaasDeze week vieren de 1.700 laatstejaarsstudenten in Sint-Niklaas toch een beetje feest. Jeugdcentrum Den Eglantier en vzw Tzal wel zijn organiseren een coronaproof alternatief voor de laatste 100 dagen, wat er nu 50 zijn geworden.

  1. Voormalige tennisclub Ter Poorte krijgt nieuw leven ingeblazen als padel- en klimclub: “Twee snelst groeiende sporten op één stek”
    Temse

    Voormalige tennisclub Ter Poorte krijgt nieuw leven ingeblazen als padel- en klimclub: “Twee snelst groeiende sporten op één stek”

    Twee Temsenaren, Ilya Chardome (44) en Philippe Weymans (38), slaan de handen in elkaar om de voormalige tennisclub Ter Poorte nieuw leven in te blazen. Er komen negen padelterreinen en een hal voor boulderen, klimmen op lage hoogte zonder touwen. “We bundelen dus twee populaire groeisporten op één site”, klinkt het ambitieus. Eind deze maand opent het duo er ook een zomerbar.