Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Geert De Rycke

Gebruiker e-step lichtgewond na aanrijding

Sint-NiklaasAan de Dendermondse Steenweg kwam het vrijdagavond om 22.55 uur tot een aanrijding tussen een voertuig en een e-step. De bestuurder van de wagen had de step niet opgemerkt. De gebruiker van de step raakte lichtgewond.

 1. Drie jaar lange strijd tegen overlast van farmaceutisch bedrijf levert buurman Maxime veroordeling op wegens stalking: “Al zijn de klachten legitiem, hij mag zelf geen strafbare feiten plegen”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Drie jaar lange strijd tegen overlast van farmaceu­tisch bedrijf levert buurman Maxime veroorde­ling op wegens stalking: “Al zijn de klachten legitiem, hij mag zelf geen strafbare feiten plegen”

  Maxime Ceragioli, bewoner van de Eigenlostraat in Sint-Niklaas, voert al drie jaar lang strijd tegen de lawaaioverlast van het farmaceutisch bedrijf Livlina, tegenover zijn deur. Dinsdag werd hij door de Dendermondse rechtbank veroordeeld. De man was gedagvaard wegens belaging en laster ten nadele van het bedrijf. “Hij valt personeel lastig en brengt hun veiligheid in gevaar”, haalde het bedrijf aan tijdens het proces. Maar met het vonnis is de strijd nog niet gestreden.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.