Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Foodtruckfestival Kantien Royal houdt generale repetitie voor zomervakantie

Sint-NiklaasOp de Grote Markt van Sint-Niklaas heeft het foodtruckfestival Kantien Royal na een coronapauze van twee jaar opnieuw haar tenten opgetrokken. Tussen de regenbuien door kon het publiek zich verwarmen aan zomerse muziek en food & drinks uit alle hoeken van de wereld.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Crowdfunding voor ouders van Francis (16): “We willen hem een mooie uitvaart geven, met zo weinig mogelijk stress voor zijn mama en papa”
  Temse

  Crowdfun­ding voor ouders van Francis (16): “We willen hem een mooie uitvaart geven, met zo weinig mogelijk stress voor zijn mama en papa”

  Er is een steunactie op poten gezet voor de ouders van de verongelukte Francis Aerts (16). De tiener werd op 1 augustus van het fietspad gemaaid door een bestuurder onder invloed van drank en drugs. “We willen Francis graag een mooie uitvaart geven en zijn ouders ontlasten van alle stress en zorgen hieromtrent”, zegt Stephanie De Keirsmaeker (35). De actie zal ook gelinkt worden aan een goed doel rond verkeersslachtoffers.