De fietser werd zwaar geraakt door een bestelwagen in de Zwaanaardestraat. Hij belandde tegen een betonnen brievenbus.
Volledig scherm
De fietser werd zwaar geraakt door een bestelwagen in de Zwaanaardestraat. Hij belandde tegen een betonnen brievenbus. © Kristof Pieters

Fietser (18) wordt twintig meter weggeslingerd na aanrijding met bestelwagen: “Ik zag meteen dat zijn toestand ernstig was”

SinaaiEen jonge fietser is maandagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval in de Zwaanaardestraat in Sinaai. Het slachtoffer werd gegrepen door een bestelwagen toen hij met de fiets de straat wou oversteken. “Ik heb mij ontfermd over hem. Hij smakte eerst tegen onze betonnen brievenbus en kwam onder de achterkant van mijn wagen terecht”, zegt een buurtbewoonster.

 1. Familie van verongelukte moeder (27) vraagt kruispunt veiliger te maken: “Op zelfde plaats werd ook al neefje aangereden”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Familie van verongeluk­te moeder (27) vraagt kruispunt veiliger te maken: “Op zelfde plaats werd ook al neefje aangereden”

  Kübra Gönçü Tuncel, de 27-jarige vrouw die dinsdag om het leven kwam bij een aanrijding door een betonmixer, is vandaag gerepatrieerd naar Turkije om er begraven te worden. Door de coronamaatregelen zijn enkel haar echtgenoot en ouders mee afgereisd. Haar familie hoopt dat het kruispunt waar het ongeval gebeurde, nu veiliger wordt gemaakt. “Want enkele jaren geleden is op precies dezelfde plaats al een neefje aangereden”, getuigt schoonzus Melek Tulek.
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”