De fietser werd zwaar geraakt door een bestelwagen in de Zwaanaardestraat. Hij belandde tegen een betonnen brievenbus.
Volledig scherm
De fietser werd zwaar geraakt door een bestelwagen in de Zwaanaardestraat. Hij belandde tegen een betonnen brievenbus. © Kristof Pieters

Fietser (18) wordt twintig meter weggeslingerd na aanrijding met bestelwagen: “Ik zag meteen dat zijn toestand ernstig was”

SinaaiEen jonge fietser is maandagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval in de Zwaanaardestraat in Sinaai. Het slachtoffer werd gegrepen door een bestelwagen toen hij met de fiets de straat wou oversteken. “Ik heb mij ontfermd over hem. Hij smakte eerst tegen onze betonnen brievenbus en kwam onder de achterkant van mijn wagen terecht”, zegt een buurtbewoonster.

  1. “Tweede golf met culinaire fastfood”: restaurant Nova gaat optimistisch de coronaherfst in
    Sint-Niklaas

    “Tweede golf met culinaire fastfood”: restaurant Nova gaat optimis­tisch de corona­herfst in

    De tweede golf zet bij heel wat horecazaken meteen een tweede rondje takeaway in gang. Chef Guy De Jonghe van restaurant Nova op de Grote Markt van Sint-Niklaas kiest deze keer voor culinaire fastfood, met bijzondere burgers en ovenfrieten, met alleen maar heel lokale producten. “Hier heb ik al lang goesting in!”, aldus de chef, die opvallend optimistisch blijft in deze donkere horecatijden. “Laten we elkaar allemaal wat hoop geven, daar schieten we het meest mee op.”