Joost Zweegers van Novastar speelde enkele akoestische nummers tijdens de uitvaart van Wim Verstraeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Zweegers van Novastar speelde enkele akoestische nummers tijdens de uitvaart van Wim Verstraeten. © YDS/rv

Familie en vrienden nemen afscheid van ballonvaartpionier Wim Verstraeten (64): “Een durver, doener én bevlogen vernieuwer”

Sint-Niklaas/StekeneIn een volle Heilig Kruiskerk in Stekene brachten familie en de ballonvaartgemeenschap een laatste groet aan Wim Verstraeten: de man die de Wase ballonvaart op de kaart heeft gezet. Joost Zweegers van Novastar, één van de favoriete bands van Wim en zijn gezin, speelde enkele akoestische nummers in de kerk. “Jij hebt het mogelijk gemaakt om mijn droom te verwezenlijken”, sprak Bernard Piccard, die samen met Verstraeten twee pogingen ondernam om non-stop rond de wereld te varen.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?