Een werk van de Roemeense kunstenaar Marius Ritiu, die grote en robuust uitziende koppen van politici toont. “Ze zijn echter van gips en hol, waardoor ze veel fragieler zijn dan dat hun uiterlijk verraadt.”
Volledig scherm
Een werk van de Roemeense kunstenaar Marius Ritiu, die grote en robuust uitziende koppen van politici toont. “Ze zijn echter van gips en hol, waardoor ze veel fragieler zijn dan dat hun uiterlijk verraadt.” © RV

Expo Deep Time bij WARP: met Roemeense en Finse EU-voorzitterschap als aanleiding

Bij kunstenplatform WARP in Sint-Niklaas is de tentoonstelling Deep Time geopend. Die komt er naar aanleiding van het Roemeense en Finse voorzitterschap van de Europese Unie.

0 reacties

  1. Lotte Claes toont supervorm met knappe winst in Kortrijk: “Ik heb me gespaard voor BK tijdrijden”
    TRIATLON/DUATLON

    Lotte Claes toont supervorm met knappe winst in Kortrijk: “Ik heb me gespaard voor BK tijdrijden”

    Belgisch duatlonkampioen Lotte Claes heeft de goede vorm al vroeg op het seizoen te pakken. Claes vernederde in de eerste wedstrijd op Belgische bodem alle tegenstand en won met ruim acht minuten voorsprong. Omdat er in eigen land amper tegenstand is, legt de Waaslandse zich dit seizoen ook toe op het wielrennen. Zo start Claes woensdag op het BK tijdrijden. “Mijn eerste keer ooit, dus ik weet niet wat ik moet verwachten”, aldus de verpleegster.