RV
Volledig scherm
© RV

“Exclusieve wereldacts in grootste circustent van Europa”: eerste editie ‘Wintercircus Vlaanderen’ op Grote Markt

Sint-NiklaasEind november strijkt ‘Wintercircus Vlaanderen’ voor het eerst neer op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Eén van de twee voorstellingen is al uitverkocht. Het is een creatie van de makers van ‘Sint in de Piste’, dat ook de laatste twee weekends van november van de partij is.

 1. Pomona mag bouwgrond gebruiken voor open dorpsboerderij: “En in ruil mag iedereen er tussen de dieren komen wandelen”
  PREMIUM
  Melsele

  Pomona mag bouwgrond gebruiken voor open dorpsboer­de­rij: “En in ruil mag iedereen er tussen de dieren komen wandelen”

  Er komt een open dorpsboerderij met erfgoeddieren in hartje Melsele. De gemeenteraad heeft het licht op groen gezet voor het gebruik van gemeentelijke gronden tussen de Bruggravenstraat en Sint-Elisabethstraat. Die zijn ingekleurd als woongebied maar de gemeente wil de open ruimte vrijwaren. De uitbating zal gebeuren door de coöperatieve bioboerderij Pomona Puur Natuur.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.