Heel wat handelaars en horecazaken uit de stadskern spreken zich uit tegen het verkeersbeleid in het Sint-Niklase centrum.
Volledig scherm
Heel wat handelaars en horecazaken uit de stadskern spreken zich uit tegen het verkeersbeleid in het Sint-Niklase centrum. © JVS

“Elke dag een rouwbrief naar het stadhuis”: Sint-Niklase handelaars uit het centrum verzetten zich tegen verkeersbeleid

Sint-NiklaasBijna dertig handelaars en horecazaken van het Stadskern Comité voeren de strijd op tegen de geplande verkeersingrepen op de Grote Markt en in het stadscentrum van Sint-Niklaas. Al meer dan een maand bezorgen ze elke dag een rouwbrief aan het stadhuis. “Deze stad lijdt steeds meer”, klinkt het.

  1. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

    VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

    Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”