Ze hebben er lang op moeten wachten, maar nu kunnen ook de ballonvaarders weer met passagiers de lucht in.
Volledig scherm
PREMIUM
Ze hebben er lang op moeten wachten, maar nu kunnen ook de ballonvaarders weer met passagiers de lucht in. © JVS

“Eindelijk weer de lucht in!”: ook ballonvaarders mogen hun hemelse taak opnieuw opnemen

WaaslandTerug naar het gewone leven, dat betekent in het Waasland ook met zicht op ballons aan de hemel. Want niet alleen de horeca kon vorig weekend heropstarten, ook de ballonvaarders mogen weer de lucht in. Ook voor het nieuwe ballonbedrijf Quality Ballooning waren de weersomstandigheden deze week prima om opnieuw een paar keer met passagiers op te stijgen.

  1. Voormalige tennisclub Ter Poorte krijgt nieuw leven ingeblazen als padel- en klimclub: “Twee snelst groeiende sporten op één stek”
    Temse

    Voormalige tennisclub Ter Poorte krijgt nieuw leven ingeblazen als padel- en klimclub: “Twee snelst groeiende sporten op één stek”

    Twee Temsenaren, Ilya Chardome (44) en Philippe Weymans (38), slaan de handen in elkaar om de voormalige tennisclub Ter Poorte nieuw leven in te blazen. Er komen negen padelterreinen en een hal voor boulderen, klimmen op lage hoogte zonder touwen. “We bundelen dus twee populaire groeisporten op één site”, klinkt het ambitieus. Eind deze maand opent het duo er ook een zomerbar.