In kapsalon De Ruyte Kappers.
Volledig scherm
In kapsalon De Ruyte Kappers. © JVS

“Eindelijk kunnen we ons weer vertonen”: veel blije gezichten bij heropening kapsalons

Sint-NiklaasDe eerste fris geknipte hoofdjes duiken weer op in het straatbeeld. Vanmorgen gingen de kappers weer aan de slag. Ook in de kapsalons in Sint-Niklaas zorgde dat voor blije gezichten en kilo’s haarafval. De meeste kapsalons zijn meteen al voor een paar weken volgeboekt.

 1. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 2. Op huizenjacht in… Temse: “Fraai wonen met zicht op Schelde, maar je moet er wel dubbel zoveel geld voor neerleggen”
  PREMIUM
  Temse

  Op huizen­jacht in… Temse: “Fraai wonen met zicht op Schelde, maar je moet er wel dubbel zoveel geld voor neerleggen”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen? En waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale specialist. Deze week: Temse, gekend om haar brug over de Schelde en de soms bijhorende files, maar ook steeds meer voor haar ideale ligging in de gouden driehoek Antwerpen-Gent-Brussel.
 3. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg