Uitbaatster Rebecca Lyssens houdt zolang ze nog kan haar café 't Chalet open
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaatster Rebecca Lyssens houdt zolang ze nog kan haar café 't Chalet open © bfs

Eigenaar café ‘t Chalet weigert zaak te verkopen om plaats te maken voor bouw nieuw zwembad: stad start onteigeningsprocedure op

Sint-NiklaasDe eigenaar van café ‘t Chalet en de bijhorende parking in de Watermolenstraat weigert nog steeds zijn zaak te verkopen om plaats te maken voor de bouw van het nieuwe zwembad De Watermolen. De stad heeft daarom de onteigeningsprocedure ingezet. “Maar ook zonder die grond zal de bouw van het zwembad starten”, aldus bevoegd schepen Peter Buysrogge. Uitbaatster Rebecca Lyssens van café ‘t Chalet houdt haar horecazaak in elk geval nog steeds open.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.