Kunstenaar Paul Van Hoorick aan het werk op recreatiedomein De Ster.
Volledig scherm
Kunstenaar Paul Van Hoorick aan het werk op recreatiedomein De Ster. © JVS

Eerste ‘maSTER at Work’ presenteert beeldhouwwerk op De Ster

Sint-NiklaasKunstenaar Paul Van Hoorick heeft op recreatiedomein De Ster zijn beeldhouwwerk ‘De Man Die Groen Spreekt’ voorgesteld. Hij is de eerste ‘maSTER at Work’ op het domein.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. OLVP Bornem zwaait preventieadviseur Freddy uit met brand: “Van uitbollen was niet echt sprake”
  Bornem

  OLVP Bornem zwaait preventie­ad­vi­seur Freddy uit met brand: “Van uitbollen was niet echt sprake”

  Alfred ‘Freddy’ Hertog (62) zal zich zijn afscheid van OLVP Bornem nog lang heugen. De leraar en preventieadviseur werd maandag getrakteerd op een … brand, die gelukkig uit een rookmachine bleek te komen. “Het heeft toch zeker tien minuten geduurd voor ik dat doorhad”, lacht Hertog, die op 1 oktober met gemengde gevoelens afscheid neemt. “Ik ken hier bij wijze van spreken elke baksteen.”