Dennis Van de Velde bij zijn wijn- en tapasbar Pure Sentiment in de Dr. Verdurmenstraat: "Ik wil hier echt een plek van maken die leeft en bruist."
Volledig scherm
Dennis Van de Velde bij zijn wijn- en tapasbar Pure Sentiment in de Dr. Verdurmenstraat: "Ik wil hier echt een plek van maken die leeft en bruist." © JVS

“Een bruisende plek van maken”: nieuwe start voor wijn- en tapasbar Pure Sentiment

De wijn- en tapasbar Pure Sentiment is aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Voortaan staat Dennis Van de Velde (33) er aan het roer, die de zaak in de Dr. Verdurmenstraat heel wat nieuwe schwung geeft. Hij werkte al in een reeks toprestaurants en voor de bekende sommelier Sepideh Sedaghatnia, die ook regelmatig in zijn Sint-Niklase zaak zal opduiken.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg