Maxime Ceragioli strijdt al jaren tegen overlast van famarceutisch bedrijf Livlina.
Volledig scherm
PREMIUM
Maxime Ceragioli strijdt al jaren tegen overlast van famarceutisch bedrijf Livlina. © bfs

Drie jaar lange strijd tegen overlast van farmaceutisch bedrijf levert buurman Maxime veroordeling op wegens stalking: “Al zijn de klachten legitiem, hij mag zelf geen strafbare feiten plegen”

Sint-NiklaasMaxime Ceragioli, bewoner van de Eigenlostraat in Sint-Niklaas, voert al drie jaar lang strijd tegen de lawaaioverlast van het farmaceutisch bedrijf Livlina, tegenover zijn deur. Dinsdag werd hij door de Dendermondse rechtbank veroordeeld. De man was gedagvaard wegens belaging en laster ten nadele van het bedrijf. “Hij valt personeel lastig en brengt hun veiligheid in gevaar”, haalde het bedrijf aan tijdens het proces. Maar met het vonnis is de strijd nog niet gestreden.

  1. Van Foubert tot Moernout: bij deze 7 zaken krijg je straffe kortingen voor Black Friday in Waasland en Dendermonde
    PREMIUM
    Waasland/Dendermonde

    Van Foubert tot Moernout: bij deze 7 zaken krijg je straffe kortingen voor Black Friday in Waasland en Dendermon­de

    Deze week is het Black Friday, dé periode waarin je echte koopjes kan scoren. Ook lokale ondernemers verwennen je dezer dagen met scherpe prijzen en leuke extraatjes. Wij zochten 7 zaken voor je uit waar je optimaal kan genieten van de Black Friday Sales. Van Foubert in Sint-Niklaas tot Moernout in Dendermonde: hier krijg je straffe kortingen in Waasland en Dendermonde.