"Tijd om de knip op de Grote Markt in vraag te stellen", vindt Vooruit, hier met Gaspard Van Peteghem, Hasan Bilici, Freddy Willockx, Kris Van der Coelden en Christel Geerts.
Volledig scherm
"Tijd om de knip op de Grote Markt in vraag te stellen", vindt Vooruit, hier met Gaspard Van Peteghem, Hasan Bilici, Freddy Willockx, Kris Van der Coelden en Christel Geerts. © JVS

“Dit stadsbestuur leeft in een bubbel met alleen maar gelijkgestemden”: Vooruit eist meer inspraak en nieuw debat over knip op Grote Markt

Sint-NiklaasDe vele oprispingen en handtekeningen bij de invoering van de verkeersfilters in de Breedstraat en Lindenstraat wijzen volgens oppositiepartij Vooruit op een steeds groter ongenoegen over het gevoerde beleid in Sint-Niklaas. “Inspraak en participatie is er niet, of enkel georganiseerd door dure bureaus. Dit stadsbestuur verliest de voeling met wat er leeft bij grote delen van de bevolking”, klinkt het bij Vooruit, dat zich nu richt op de knip op de Grote Markt. “Die moeten we nu fundamenteel in vraag stellen.”

  1. Bezielster Claire Paniez (81) van dansschool Clapaja wordt verrast met massa-choreografie op Grote Markt: “De mooiste dag van mijn leven”
    PREMIUM

    Bezielster Claire Paniez (81) van dansschool Clapaja wordt verrast met mas­sa-choreogra­fie op Grote Markt: “De mooiste dag van mijn leven”

    In totaal 225 dansers van de Sint-Niklase dansschool Clapaja hebben zaterdag hulde gebracht aan Claire Paniez (81), de bezielster en oprichtster van de club. Dat deden ze met een indrukwekkende massa-choreografie op de Grote Markt. De verrassingsshow vond plaats meteen na de viering voor het 50-jarig bestaan van de groep in het stadhuis.
    Sint-Niklaas