Tine Nys kreeg in 2010 euthanasie wegens ondraaglijk psychisch lijden
Volledig scherm
PREMIUM
Tine Nys kreeg in 2010 euthanasie wegens ondraaglijk psychisch lijden © RV

“Dit proces maakt de laatste wens van Tine kapot”: pleidooien in nieuw euthanasieproces tegen dokter van Hove

Sint-Niklaas“Tine had nog al psychische problemen gehad en was daar altijd doorgekomen, dat kon nu ook. Euthanasie uitgevoerd door arts Joris Van Hove was niet nodig”. Dat blijft tijdens het nieuwe euthanasieproces tegen dokter Van Hove het standpunt van de familie Nys. Dinsdagnamiddag vonden de pleidooien in deze zaak plaats. De verdediging haalde uit: “Dit is een onnodig én oneerlijk proces”.

 1. Computerwinkel anticipeert op heraanleg Grote Markt, en verhuist nú al naar het plein: “Zichtbaarheid en bereikbaarheid worden pak groter”
  Sint-Niklaas

  Computer­win­kel antici­peert op heraanleg Grote Markt, en verhuist nú al naar het plein: “Zichtbaar­heid en bereikbaar­heid worden pak groter”

  Computerwinkel ITWare in de Kokkelbeekstraat in Sint-Niklaas is na 17 jaar verhuisd naar een pand vooraan de straat, vlakbij de Grote Markt. Een locatie die bewust gekozen is, met het oog op de geplande heraanleg van het plein. “De nieuwe markt zal voor meer beweging rond onze winkel zorgen”, zegt Serge van ITWare.
 2. Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: in deze 7 zomerbars in het Waasland en Dendermonde geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: in deze 7 zomerbars in het Waasland en Dendermon­de geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: in deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde geniet je van een drankje tijdens deze hittegolf.