Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Dinsdag 64 coronapatiënten in AZ Nikolaas

WaaslandDinsdag liggen er 64 coronapatiënten in het AZ Nikolaas, waarvan nog 15 op de dienst Intensieve Zorgen.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Is er nog toekomst voor Waas topvoetbal? “Ambitie genoeg, maar we botsen altijd op de financiële limieten”
  PREMIUM
  Waasland

  Is er nog toekomst voor Waas topvoetbal? “Ambitie genoeg, maar we botsen altijd op de financiële limieten”

  Na de degradatie van Waasland-Beveren en het faillissement van Sporting Lokeren zal er in onze regio vanaf volgend seizoen geen enkele club meer in hoogste klasse spelen. Vanuit politieke hoek werd de voorbije decennia meermaals aangestuurd op een grote Wase fusieploeg. Alle pogingen daartoe liepen echter telkens op een sisser uit. Is dan nu de tijd wel rijp? We vroegen het aan drie hoofdrolspelers die er de voorbije decennia nauw bij betrokken waren.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 4. Hospitaaltaxi tussen Temse en AZ Rivierenland moet gebrek openbaar vervoer oplossen: “doekje voor het bloeden”, zegt actiecomité
  Temse

  Hospitaal­taxi tussen Temse en AZ Rivieren­land moet gebrek openbaar vervoer oplossen: “doekje voor het bloeden”, zegt actieco­mité

  Goed nieuws voor inwoners van Temse die volgend jaar naar het AZ Rivierenland in Bornem moeten: er komt namelijk een Hospitaaltaxi met twee haltes. Deze gloednieuwe vervoerservice zal je in de loop van 2022 op aanvraag kunnen nemen, zoals de Belbus. Doel is zo de vervoersarmoede tussen beide Scheldeovers aan te pakken. Maar het actiecomité ‘Haal De Lijn over de Brug’ heeft haar bedenkingen.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek