De bibliotheek van Sint-Niklaas.
Volledig scherm
De bibliotheek van Sint-Niklaas. © JVS

Digipunt in bib biedt digitale hulp

Sint-NiklaasWie vragen heeft over het gebruik van een laptop, smartphone of tablet, kan terecht in het Digipunt in de bibliotheek op het Heymanplein.

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Ivo sluit na 17 jaar deuren van café De Kaailopers: “Caféleven is doodgebloed na corona, energiecrisis is spreekwoordelijke druppel”
  PREMIUM
  Temse

  Ivo sluit na 17 jaar deuren van café De Kaailopers: “Caféleven is doodge­bloed na corona, energiecri­sis is spreekwoor­de­lij­ke druppel”

  Het doek is gevallen voor café De Kaailopers aan de Wilfordkaai in Temse. Uitbater Ivo Van Kerckhoven heeft de boeken neergelegd na meer dan 17 jaar. “Met pijn in het hart”, reageert hij. “Met de stijgende prijzen voor energie en drank zou het sowieso niet meer gelukt zijn maar eigenlijk waren we al genekt door de gevolgen van de coronacrisis.”