rv
Volledig scherm
© rv

Dieven stelen mobilhome in Frankrijk,
tachtigers Guido en Gilberta blijven achter in strandkledij

Wat één van hun laatste verre reizen zou worden met de mobilhome is voor Guido Van Geyt (80) en Gilberta Willockx (80) uit Sint-Niklaas uitgedraaid op een nachtmerrie. In het Zuid-Franse stadje Carnon bleven ze berooid achter met enkel wat strandkledij aan nadat dieven aan de haal gingen met hun mobilhome. “Gelukkig konden we op heel wat hulp rekenen van de politie, andere Belgische vakantiegangers en de VAB om thuis te geraken”, getuigen ze.

15 reacties

 • Lieve Vandamme

  2 jaar geleden
  Hopelijk krijgen deze mensen , met de hulp vn iedereen, hun mobilhome en bezittingen terug!! Hopelijk worden ook de dieven gevat, en krijgen die een gepaste goede straf en flinke boete!! Wààr kan men tegenwoordig nog met een gerust hart naartoe?
 • Andy Staelens

  2 jaar geleden
  Ja Katrien, want dieven die met gemak een mobilhome stelen op klaarlichte dag die op slot is en beveiligd met stalen kabel en bovendien op een drukke openbare plaats staat laten gsms ongemoeid liggen. Ook een groot licht.
 • censor

  2 jaar geleden
  Zolang het 'canaille' vrij spel heeft en er van alles rondloopt in Frankrijk (elders ook) heb je van die toestanden....Vroeger kon je bij wijze van spreken je auto achterlaten op parkings met niet gesloten deuren, probeer dit nu maar eens.Het lakse"bestuur" en wetten van Europa met de open grenzen politiek, zuigt als een spons het gespuis naar hier....en het verbetert er niet op...maar zo denken de Groenen niet, de wereld is van iedereen zeggen ze, ook het 'canaille' is welkom.
 • guy vermeulen

  2 jaar geleden
  Stuurslot of versnellingsbakslot laten plaatsen (kost ongeveer 1000 euro) kan nooit meer uitgebroken worden .GPS tracker niet plaatsen of kopen is in minder dan een minuut uit geschakeld. En goeie diefstal verzekering. Een voertuig stelen duurt gemiddeld minder dan 1 minuut met hun moderne elektronica. Mechanisch beveiligen .En voertuig in het zicht plaatsen ,niet weg gaan steken waar ze ongemerkt hun slag kunnen slaan !
 • marc mortier

  2 jaar geleden
  Hopelijk worden de dieven gevat en zwaar gestraft. Zoiets is ontoelaatbaar.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”