Dichter Norbert De Beule.
Volledig scherm
Dichter Norbert De Beule. © JVS

Dichter lauwert stadsgenoten en plekken in ‘24 Odes aan de Zonde’

Sint-NiklaasNorbert De Beule, de officieuze stadsdichter van Sint-Niklaas, heeft een nieuwe bundel uit. In ‘24 Odes aan de Zonde’ bezingt hij dichterlijk én visueel zijn liefde voor 24 stadsgenoten en bijzondere plekken in zijn stad.

 1. Van een waterparcours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermonde en het Waasland
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van een waterpar­cours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermon­de en het Waasland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een Wibit-waterparcours in Beveren tot shoppen met bubbels in Dendermonde: op deze 6 locaties in Waasland en Dendermonde geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de Klant.
 2. Van een speelgoedbeurs tot een garageverkoop: 7 tweedehandsbeurzen in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland en Dendermonde

  Van een speelgoed­beurs tot een garagever­koop: 7 tweede­hands­beur­zen in Waasland en Dendermon­de

  De herfst staat voor de deur en dus worden de kasten overal leeggemaakt. Kledij, speelgoed en andere spullen krijgen een nieuwe thuis dankzij leuke tweedehandsmarkten. Daar kunnen de bezoekers niet alleen goedkoop maar ook nog eens duurzaam shoppen. Onze redactie verzamelde daarom enkele tweedehandsbeurzen en garageverkopen van de komende weken in Waasland en Dendermonde.