JVS
Volledig scherm
© JVS

De tien speerpunten in het bestuursakkoord

N-VA, Groen en Open Vld hebben tien speerpunten naar voor geschoven in hun bestuursakkoord. We lijsten ze letterlijk op.

6 reacties

 • Hilaire Van den Abeele

  4 jaar geleden
  Houden geen rekening met de bibliotheek die daar gevestigd is als ook met de bezoeker van de ziekenkas die in de omgeving is, de LBC lessen die er gegeven worden, de Carrefour, handelaars en de Belfius Bank daar gevestigd zijn.
 • Fredien Vandervekens

  4 jaar geleden
  Of integratie een speerpunt is voor Sofie Heyrman ? 17 % (VB) Sint-Niklazenaren worden aan de kant gezet. Bij voorbaat (voorakkoord) !
 • Karel Delcroix

  4 jaar geleden
  Zorg dat er geen doorgaand verkeer meer is op de markt.... dat zorgt voor een pak minder aanschuiven op de parklaan. Al je niet moet aanschuiven om er te geraken, zullen mensen sneller geneigd zijn om naar de binnenstad te gaan om te winkelen. Pas het idiote parkeermetersysteem aan, een ticket nemen kost nu heel veel tijd.
 • Patrick Van den Brande

  4 jaar geleden
  We gaan op gebied van verkeer een regelrechte ramp tegemoet . Vooral met hun wijkcirculatieplan en lobbenmodel. Ze (NVA) hebben al straten afgesloten en situaties gecreeërd die menig normaal mens van zijn stoel doet vallen . Kom gerust eens zien in de Vrouweneekhoekstraat (auto's op straat geparkeerd + spookrijders) ...
 • kurt debock

  4 jaar geleden
  Het zal weer overal omrijden ze... pfff
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.