.
Volledig scherm
. © HV Zeeland/rv

Dave De Kock leidde speurders naar lichaam van ontvoerde Dean (4): verstopt tussen rotsblokken op afgelegen parkeerplaats

De vermiste kleuter Dean Verberckmoes (4) is maandagavond dood teruggevonden in de Nederlandse provincie Zeeland. Zijn lichaam was gedumpt op een afgelegen parkeerplaats, aan het water in Neeltje Jans. “Een plek waar je maar langs één weg kan komen”, zegt woordvoerder Alwin Don van de Nederlandse politie. Dave De Kock (34), de man die woensdag verdween met Dean, werd eerder op de dag opgepakt na een melding in Meerkerk dat iemand zich verdacht gedroeg. Hij zou de speurders zelf naar het lichaam geleid hebben.

 1. Ex van ontvoerder Dean (4) getuigt: “Hij heeft zijn les duidelijk nog niet geleerd”
  PREMIUM

  Ex van ontvoerder Dean (4) getuigt: “Hij heeft zijn les duidelijk nog niet geleerd”

  Het nieuws over Dave De Kock (34) doet oude wonden openrijten bij Sandra Verbeek (35) uit Weelde (Ravels). De Kock was in 2008 verantwoordelijk voor de dood van haar zoontje Miguel Van Kriekinge (2). Hij mishandelde de peuter zo zwaar dat het jongetje overleed aan zijn verwondingen. “Mijn zoontje is er niet meer. Hopelijk overleeft dit kindje het wel”, reageerde Sandra maandag voordat bekend werd dat de kleine Dean dood is teruggevonden.
 2. Huisvestingsmaatschappij viert honderdjarig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaatschappij”
  Beveren

  Huisves­tings­maat­schap­pij viert honderdja­rig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaat­schap­pij”

  Op het Gravenplein in Beveren wordt dit weekend een grote feesttent opgetrokken voor de viering van het honderdjarig bestaan de van de huisvestingsmaatschappij GMH. Het is niet alleen een terugblik op de rijke geschiedenis maar ook het afsluiten van een hoofdstuk. Volgend jaar staat er immers een grote fusie op het programma met een deel van Woonanker, Woonpunt Schelde-Rupel en het Sociaal Verhuurkantoor.