Karel Lootens van Wooncoop (tweede van rechts), met Interwaas-directeur Bart Casier en schepenen Wout De Meester en Carl Hanssens op de Paterssite.
Volledig scherm
Karel Lootens van Wooncoop (tweede van rechts), met Interwaas-directeur Bart Casier en schepenen Wout De Meester en Carl Hanssens op de Paterssite. © JVS

Coöperatief woonmodel op Paterssite: “Willen eind dit jaar klaar zijn met huiswerk”

De burgercoöperatie Wooncoop uit Gent wil eind dit jaar het nodige startkapitaal in handen hebben om op de Paterssite een nieuw woonproject in gang te zetten met 22 woningen met gemeenschappelijke functies.

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. ‘Vlotjes Genieten’ op de Stekense Vaart: “Drie uur dobberen op drijvend terras zonder je ook maar een seconde te vervelen”
    PREMIUM
    Stekene/Sint-Niklaas

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. ‘Vlotjes Genieten’ op de Stekense Vaart: “Drie uur dobberen op drijvend terras zonder je ook maar een seconde te vervelen”

    Toegegeven, toen het woord ‘vlottentocht’ voor het eerst viel in onze huiskamer was er op zijn zachtst gezegd enige terughoudendheid. Beelden van gesjorde balken op lege olievaten en schipbreuk lijdende matrozen flitsten door ons hoofd. Moedig zetten we toch door en gingen aan boord met onze kinderen, vrienden én een goeie fles. En die horrorbeelden? Die waren dan al vergeten.