Conner Rousseau (sp.a): “Ik, een ‘snotneus’? Ouder zijn is niet hetzelfde als bekwamer zijn”

Het zijn bijzondere weken voor Conner Rousseau. De 26-jarige Sint-Niklazenaar is aan zijn allereerste verkiezingen toe en voert in Oost-Vlaanderen meteen de lijst van sp.a aan voor het Vlaams parlement. Een opdracht die hij met jeugdige branie, een no-nonsensementaliteit en vooral zonder veel podiumvrees op zich neemt. “Waarom zou mijn leeftijd een nadeel zijn?”

2 reacties

 • Hilaire Van den Abeele

  2 jaar geleden
  Omdat deze regering niets doet voor de gepensioneerde en zieke de heer Rudy Fossele.
 • Rudy Fosselle

  2 jaar geleden
  Als Conner Rousseau kan aanvoelen wat er (werkelijk) leeft onder de mensen waarom stelt hij zich dan kandidaat voor de sp.a?
 1. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”