rv
Volledig scherm
© rv

Computerspecialisten SBSO Baken geven les aan leerlingen Droomballen: “Heel fier om de brug te slaan tussen buitengewoon en regulier onderwijs”

Sint-Niklaas/NieuwkerkenTien computerspecialisten uit het buitengewoon onderwijs van SBSO Baken hebben maandag les gegeven aan een groep schoolkinderen van De Droomballon in Nieuwkerken. Ze leerden de jongeren onder meer coderen.

  1. Na strijd van drie jaar en meer dan 200 klachten over geluidsoverlast haalt buurman slag thuis: bedrijf moet 2.000 euro betalen voor élke draaiende vrachtwagenmotor
    Play
    Sint-Niklaas

    Na strijd van drie jaar en meer dan 200 klachten over geluids­over­last haalt buurman slag thuis: bedrijf moet 2.000 euro betalen voor élke draaiende vrachtwa­gen­mo­tor

    Al drie jaar lang strijdt Maxime Ceragioli, bewoner van de Eigenlostraat, tegen lawaaioverlast van zijn overbuur, het farmaceutisch bedrijf Livlina. Het bedrijf laat vrachtwagens op haar terreinen en op straat wachten met draaiende motoren. De man diende meer dan 200 klachten in bij de politie en verzamelde ruim 600 filmpjes en foto’s. Nu heeft hij zijn slag thuisgehaald: Livlina moet voortaan 2.000 euro aan haar buurman betalen voor élke draaiende vrachtwagenmotor.