David Van der Steichel van AZN, Kris Vanhemel van horecagroothandel Metro en chef Michiel De Bruyn van restaurant Sense met de 150 liter soep voor het zorgpersoneel.
Volledig scherm
PREMIUM
David Van der Steichel van AZN, Kris Vanhemel van horecagroothandel Metro en chef Michiel De Bruyn van restaurant Sense met de 150 liter soep voor het zorgpersoneel. © JVS

Chef van restaurant Sense schenkt 150 liter soep aan zorgpersoneel van AZ Nikolaas: “Net zoals ik ze in het restaurant serveer”

Sint-NiklaasChef Michiel De Bruyn van restaurant Sense uit Waasmunster en horecagroothandel Metro hebben donderdag een hartverwarmend gerecht geserveerd aan het personeel van het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas. Dat kreeg 150 liter soep voorgeschoteld, als smakelijke opkikker in moeilijke tijden.

 1. Sense (15 op 20) en Koolputten (12 op 20) debuteren in Gault&Millau-gids: “Enorme boost voor onze zaak”
  PREMIUM
  Waasmunster

  Sense (15 op 20) en Koolputten (12 op 20) debuteren in Gault&Millau-gids: “Enorme boost voor onze zaak”

  Met twee nieuwkomers in de Gault&Millau en in totaal zes restaurants in de gerenommeerde gids maakt Waasmunster opnieuw zijn naam waar als culinaire hotspot in het Waasland. Restaurant Sense debuteert met een topscore van 15 op 20. “Dit zal een duw in de rug geven aan onze takeaway, maar we hopen vooral dat we snel weer gasten mogen ontvangen”, zegt chef Michiel De Bruyn, de chef van Sense.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"