bfs
Volledig scherm
© bfs

Brouwerij Verhofstede stelt nieuwe stokerij voor tijdens Lentehappening: “Bezoekers kunnen onze passie voor ambachtelijke producten mee beleven”

NieuwkerkenBrouwerij Verhofstede uit de Vlasbloemstraat stelt haar gloednieuwe stokerij op 2 en 3 april voor aan het grote publiek tijdens een Lentehappening. De likeurfabriek is al meer dan 135 jaar een gevestigde waarde in Nieuwkerken-Waas.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Vandalen gooien kasteelraam in, maar worden drie minuten later al ingerekend door politie: “Zelf geschrokken hoe snel agenten waren”

  Vandalen gooien kasteel­raam in, maar worden drie minuten later al ingerekend door politie: “Zelf geschrok­ken hoe snel agenten waren”

  De ramen van brasserie Kasteel Walburg in Sint-Niklaas ingooien met een vol bierflesje is geen goed idee. Dat ondervonden vier jongeren vrijdagnacht. Amper drie minuten na het vandalisme werden ze al ingerekend door de politie. “Ook al ging het ‘maar’ om vandalisme, het geeft een veilig gevoel om te weten dat de politie alert is”, zegt zaakvoerster Melissa Verniers van Kasteel Walburg.
  Sint-Niklaas