De gevelde boom in Belsele werd verwijderd door de brandweer.
Volledig scherm
De gevelde boom in Belsele werd verwijderd door de brandweer. © Kristof Pieters

Brandweer heeft handen vol met omgewaaide bomen in Houthakkerswegel

Een ploegje van de Sint-Niklase brandweerpost had vrijdagmiddag de handen vol met enkele omgewaaide bomen in de Houthakkerswegel nabij de Hooimanstraat. 

 1. Nog twaalf maanden extra cel voor serieverkrachter nadat die advocate belaagt met telefoontjes vanuit cel
  Sint-Niklaas

  Nog twaalf maanden extra cel voor seriever­krach­ter nadat die advocate belaagt met telefoon­tjes vanuit cel

  Serieverkrachter Christophe Brokken (40) uit Sint-Niklaas, in 2010 veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf, zal nog twaalf maanden langer in de cel moeten blijven. De rechter in Dendermonde veroordeelde hem tot een extra gevangenisstraf wegens belaging van een advocate. Hij belde haar verschillende keren vanuit de gevangenis op, anoniem en zonder een woord te zeggen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).