Volledig scherm
© pexels

Bond Moyson organiseert infobeurs voor mensen met kanker

Op maandagavond 3 juni organiseert ziekenfonds Bond Moyson voor het eerst een praktische infobeurs voor mensen met kanker in Sint-Niklaas. Het initiatief brengt deze doelgroep op één avond en op één locatie in contact met diverse professionals. “Want vaak hebben patiënten geen energie meer om uit te pluizen op welke tegemoetkomingen ze recht hebben of welke hulp ze kunnen krijgen.”

 1. 
Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaaladresjes: “Steun je lievelingsrestaurant in deze moeilijke tijden”
  PREMIUM
  Waasland

  Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaal­adres­jes: “Steun je lievelings­res­tau­rant in deze moeilijke tijden”

  Nu restaurants en brasseries verplicht moeten sluiten, zijn ze aangewezen op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Om onze lezers wegwijs te maken door het grote aanbod vroegen we Bernard Van Den Driessche, chef van Bistro Vienna in Lokeren, naar zijn aanraders in de regio. “Sowieso roep ik iedereen op om zijn of haar lievelingsrestaurant te steunen in deze moeilijke tijden. Onze sector kan het gebruiken.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery