Jongeren van Portus Berkenboom stellen tentoon in de Salons, wat deze maand opnieuw gebeurt, ook als alternatief voor de traditionele opendeurdagen op school.
Volledig scherm
Jongeren van Portus Berkenboom stellen tentoon in de Salons, wat deze maand opnieuw gebeurt, ook als alternatief voor de traditionele opendeurdagen op school. © JVS (archieffoto)

Berkenboom trekt de stad in: “Alternatief voor opendeurdagen”

Sint-NiklaasDe traditionele opendeurdagen in scholen zijn nog niet toegelaten. Om toch weer een beetje meer naar buiten te komen, stelt Portus Berkenboom een aantal studierichtingen voor op bijzondere plaatsen in de stad.

  1. Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leidersplaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”
    duatlon

    Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leiders­plaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”

    In Kortrijk gingen een kleine twee weken geleden de langverwachte Lotto Duatlon Series van start. Via een circuit van zeven wedstrijden gaat Triatlon Vlaanderen zo voor het eerst op zoek naar de meest regelmatige duatleet en duatlete. Een succesformule die ook het duatlon in ons land nieuw leven inblaast. Zondag staat in Ieper de twee manche op het programma. De kersverse Asperling Guust De Smul en de Wase Lotte Claes verdedigen er hun leidersplaats in het voorlopige klassement.