Kristof Pieters
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Pieters

Beelden tonen hoe verstrooide bestuurder (73) door vitrine van bakkerij Ann knalt: “Hier hadden doden kunnen vallen, gelukkig was de winkel al dicht”

Sint-NiklaasEen bestuurder (73) is zondagavond met zijn wagen door de vitrine van een bakkerij in de Driegaaienstraat in Sint-Niklaas geknald. De winkel was op dat moment gesloten en gelukkig maar, want de ravage is enorm. Niet alleen sneuvelde de etalage, maar binnen werd ook de koeltoog meer dan een meter verplaatst door de klap. De zaak moet noodgedwongen tijdelijk de deuren sluiten.

 1. “‘Zo jong en dan ook nog eens een vrouw’, zeiden ze... ik heb me moeten bewijzen”: Maaike De Rudder (29) blikt terug op vier jaar als jongste burgemeester van België
  PREMIUM
  Sint-Gillis-Waas

  “‘Zo jong en dan ook nog eens een vrouw’, zeiden ze... ik heb me moeten bewijzen”: Maaike De Rudder (29) blikt terug op vier jaar als jongste burgemees­ter van België

  Maaike De Rudder (29) was in 2018 de jongste burgemeester van België. Ondertussen is ze voorbijgestoken door haar 27-jarige partijgenoot Dennis Fransen in Pelt. Hoe het voelt om tijdens je jeugdige jaren het gewicht van zo’n sjerp over de schouder te dragen? “Veel tijd voor vriendinnen, een gezin en familie is er helaas niet”, maakt Maaike de balans op.
 2. Nederlandse tweeling viert verjaardag met 40 vrienden in Rode Duivelstenue op Vestingcross Hulst: “Weddenschap voor ons 65ste levensjaar”
  Hulst

  Nederland­se tweeling viert verjaardag met 40 vrienden in Rode Duivelste­nue op Vesting­cross Hulst: “Wedden­schap voor ons 65ste levensjaar”

  Geen betere plek zondag om de wedstrijd van de Duivels tegen Marokko op groot scherm te volgen dan de Vestingcross in het Nederlandse Hulst. De Nederlandse tweeling Paul en Annette Strooband kwam er samen met 40 vrienden in Rode Duivelsshirt naar de match kijken. Jammer genoeg zorgden de Duivels niet voor de kers op de verjaardagstaart door hun verlies tegen de Marokkanen.