Bakkersvrouw jaagt inbrekers buiten (VIDEO)

Meestal zijn het dieven die een bewoner de stuipen op het lijf jagen maar dinsdagochtend waren de rollen voor één keer omgedraaid. Ann Geerinck was nog wakker toen ze het belletje hoorde van de deur van haar bakkerij. Toen ze poolshoogte ging nemen, hadden de dieven nog niks in de gaten. “Ik heb toen vanuit het deurgat eens enorm hard geroepen”, getuigt de bakkersvrouw. “Die mannen schrokken zich een bult. Nog nooit heb ik iemand zo snel zien weghollen.”

0 reacties

 1. Horeca mag terrassen uitbreiden, maar wel beperkt tot twee parkeerplaatsen: “Dat zijn vier tafels: een pleister op een houten been”
  Temse

  Horeca mag terrassen uitbreiden, maar wel beperkt tot twee parkeer­plaat­sen: “Dat zijn vier tafels: een pleister op een houten been”

  De horeca krijgt toelating om terrassen uit te breiden, maar er mogen wel slechts maximum twee parkeerplaatsen worden ingenomen. De maatregel is ook in tijd beperkt tot de horeca zijn reguliere werking herneemt. Bij brasserie De Hoogpoort zijn niet onder de indruk. “Dit is een pleister op een houten been. Met de huidige coronaregels kan je er amper vier tafels kwijt.”
 2. Gewezen marktleider steekt voor meer dan 100.000 euro aan standgelden in eigen zak: “Mijn grootste straf is dat mijn vrouw hierbij gesleurd wordt”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Gewezen marktlei­der steekt voor meer dan 100.000 euro aan standgel­den in eigen zak: “Mijn grootste straf is dat mijn vrouw hierbij gesleurd wordt”

  Erwin B. (62), de vroegere marktleider uit Sint-Niklaas, riskeert 18 maanden gevangenisstraf. Hij stond maandag voor de Dendermondse rechtbank voor het verduisteren van standgelden van marktkramers en foorreizigers. Ruim 100.000 euro zou in zijn eigen zakken beland zijn. Ook zijn vrouw riskeert 10 maanden cel, al ontkent zij elke betrokkenheid: “Ik heb hier nooit iets van geweten... tot de dag dat hij ontslagen werd.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten