Een luchtbeeld toont de verwoesting bij het kippenbedrijf nog beter aan.
Volledig scherm
Een luchtbeeld toont de verwoesting bij het kippenbedrijf nog beter aan. © animal rights

Animal Rights verspreidt schokkende beelden van brand in kippenbedrijf: “Deze dieren stierven een gruwelijke dood”

Sint-NiklaasDierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft op haar website schokkende beelden geplaatst van de verwoestende stalbrand bij een kippenbedrijf in de Weverstraat in Sint-Niklaas afgelopen dinsdag. Daarbij kwamen zo’n 165.000 legkippen om het leven.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. “Voor muziek was even geen tijd meer, ik had hulp nodig”: Anna Rune kruipt uit dal met nieuwe plaat
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Voor muziek was even geen tijd meer, ik had hulp nodig”: Anna Rune kruipt uit dal met nieuwe plaat

  Anna Rune, de Sint-Niklase die in 2015 de ‘Beste Singer-Songwriter van Nederland’ won, heeft een nieuwe EP uit, ‘The Secret’. Muziek met een missie, want vier jaar lang worstelde ze in het geheim met een eetstoornis. De songs van haar nieuwe EP schreef ze als ode aan de mensen die dicht bij haar stonden, tijdens haar strijd, bij haar herstel. “Het is zwaar geweest, maar ik heb mezelf heel goed leren kennen. En nu pak ik het op een compleet andere manier aan.”