De ijspiste op de Grote Markt van Sint-Niklaas.
Volledig scherm
De ijspiste op de Grote Markt van Sint-Niklaas. © JVS

“Al moeten we de overkapping afbreken: we blijven schaatsen”: impact nieuwe maatregelen op ijspiste nog onduidelijk

Sint-NiklaasHet is nog onduidelijk of de nieuwe maatregelen van het Overlegcomité ook een impact hebben op de ijspiste op de Grote Markt van Sint-Niklaas. “Maar al moeten we de overkapping afbreken: we zullen blijven schaatsen”, stelt schepen voor Evenementen Ine Somers (Open Vld).

  1. Strijd tegen overlast van farmaceutisch bedrijf levert buurman Maxime alweer dagvaarding op: “Vrachtwagen blokkeren is kwaadwillige belemmering van verkeer”
    PREMIUM

    Strijd tegen overlast van farmaceu­tisch bedrijf levert buurman Maxime alweer dagvaar­ding op: “Vrachtwa­gen blokkeren is kwaadwilli­ge belemme­ring van verkeer”

    Maxime Ceragioli, die al jaren strijd voert tegen overlast van het farmaceutisch bedrijf Livlina in Sint-Niklaas, moest woensdag opnieuw voor de Dendermondse rechtbank verschijnen. Deze keer dagvaardde het parket hem voor kwaadwillige belemmering van het verkeer, omdat hij een vrachtwagen aan het bedrijf geblokkeerd zou hebben. “Maar de zaken waarin ik slagen krijg, worden geseponeerd”, haalde de man gefrustreerd uit.
    Sint-Niklaas