rv
Volledig scherm
© rv

Actievoerders geven 700 Sint-Niklase petitiekaarten voor verbod op nucleaire bewapening af op kabinet premier De Croo

Sint-NiklaasEen afdeling van Pax Christi Vlaanderen heeft 2.000 petitiekaarten voor een verbod op nucleaire bewapening afgegeven op het kabinet van premier De Croo in Brussel. In totaal 700 van de petitiekaarten werden verzameld in Sint-Niklaas.

 1. Verdachte oplichting met zonnepanelen vermoedelijk gevlucht naar Turkije: “Parket spreekt beroepsverbod uit en stelt bewindvoerder aan”
  PREMIUM
  Wichelen/Gent/Lokeren

  Verdachte oplichting met zonnepane­len vermoede­lijk gevlucht naar Turkije: “Parket spreekt beroepsver­bod uit en stelt bewindvoer­der aan”

  Het parket van Oost-Vlaanderen stelt een voorlopige bewindvoerder aan voor Deltasun, een bedrijf dat zonnepanelen verkocht, maar nooit leverde en installeerde. De zaakvoerder van het bedrijf wordt beticht van oplichting en fraude en zou er met meer dan 2,4 miljoen euro vandoor zijn. Zo’n 400 gedupeerden meldden zich bij advocaat Eric Van Hauwermeiren. “De zaakvoerder, Omer K., is al weken spoorloos”, zegt de advocaat uit Wichelen.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.