JVS
Volledig scherm
© JVS

Actie op donderdagse markt: win tickets voor Sint in de Piste

Bezoekers van de donderdagse markt maken kans op één van de 275 gratis duotickets voor Sint in de Piste. Daarvoor moeten ze stempels verzamelen bij de marktkramers op 31 oktober en 7 en 14 november.

0 reacties

  1. “Minder volk op verplaatste markt? Dan nodigen we BV’s uit”: Wendy Van Wanten, Carmen en Marcske van FC De Kampioenen en ‘Romeo’ Chris Van Tongelen komen naar donderdagse markt

    “Minder volk op ver­plaatste markt? Dan nodigen we BV’s uit”: Wendy Van Wanten, Carmen en Marcske van FC De Kampioenen en ‘Romeo’ Chris Van Tongelen komen naar donderdag­se markt

    Op donderdag 21 november maken vier BV’s hun opwachting op de wekelijkse markt in Sint-Niklaas. Dan komen Wendy Van Wanten, Herman Verbruggen, Loes Van Den Heuvel en Chris Van Tongelen naar de markt. De week nadien is het aan zes musicalacteurs om verkleed als Zwarte Pieten zingend voor extra sfeer te zorgen. Daarmee wil de stad voor meer beleving zorgen op de verplaatste markten op het Hendrik Heymanplein.
  2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

    VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

    Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”