RV
Volledig scherm
© RV

191 Wase leerlingen testen positief: “Vooral geconcentreerd in Sint-Niklaas en Lokeren”

Waas en DenderHet aantal positieve gevallen in de scholen in het Waasland neemt toe. Woensdag gaat het om 191 leerlingen en 16 leerkrachten, vooral in Sint-Niklaas en Lokeren. Meer dan vijftien klassen zijn in quarantaine gegaan.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. “Liever met mijn hoofd in de wolken dan met mijn voeten op de grond”: ballonvaarder David Spildooren vaart op titelkoers
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Liever met mijn hoofd in de wolken dan met mijn voeten op de grond”: ballonvaar­der David Spildooren vaart op titelkoers

  Scoren in de lucht, dat is wat David Spildooren (32) doet: derde op het Europees kampioenschap en al voor de tweede keer eerste op het Belgisch kampioenschap ballonvaren. En naast alle competitie- en passagiersvluchten klieft de Sint-Niklazenaar ook in zijn dagdagelijkse leven door de lucht, als piloot bij Brussels Airlines. Een leven dichter bij de hemel: “Ik zit liever met mijn hoofd in de wolken dan dat ik met mijn voeten op de grond sta."