De Onze-Lieve-Vrouw Presentatie in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
De Onze-Lieve-Vrouw Presentatie in Sint-Niklaas. © JVS

1,8 miljoen euro voor verbouwingen in OLV Presentatie

De Onze-Lieve-Vrouw Presentatie in Sint-Niklaas krijgt 1,8 miljoen euro voor een renovatieproject. Ook voor de Broederschool en het College is er Vlaamse steun.

0 reacties

 1. Stad krijgt 2,1 miljoen euro voor welzijn: “Geld zal onder meer gebruikt worden om discriminatie op woningmarkt tegen te gaan”
  Sint-Niklaas

  Stad krijgt 2,1 miljoen euro voor welzijn: “Geld zal onder meer gebruikt worden om discrimina­tie op woning­markt tegen te gaan”

  Het stadsbestuur krijgt verspreid over drie jaar in totaal 2,1 miljoen euro aan Vlaamse subsidies om 11 concrete actiepunten rond samenleven en diversiteit van haar ‘Plan Samenleven’ uit te voeren. Een van die projecten is het uitvoeren van correspondentietesten om te zien of er sprake is van discriminatie is bij de verkoop of het verhuren van woningen in de stad.
 2. Lokale politie roept slachtoffers van geweld op om te praten met hulplijn: “De drempel om aangifte te doen is vaak nog te hoog”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Lokale politie roept slachtof­fers van geweld op om te praten met hulplijn: “De drempel om aangifte te doen is vaak nog te hoog”

  De lokale politie van Sint-Niklaas lanceert een campagne om mensen aan te moedigen over geweld te praten via de hulplijn 1712. “Soms is de drempel te hoog om naar de politie te stappen”, klinkt het. Het initiatief valt samen met de campagne ‘Orange the World’, waarbij heel het centrum van Sint-Niklaas oranje kleurt in de strijd tegen geweld op vrouwen.
 1. Van Haar, Baard & Snor tot Bartist: hier laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt na Movember in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van Haar, Baard & Snor tot Bartist: hier laat je je in de watten leggen met een professio­ne­le scheer­beurt na Movember in Waasland en Dendermon­de

  Tijdens maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. Heb jij deze maand deelgenomen aan Movember? Dan zal je wel een scheerbeurt kunnen gebruiken. Van Haar, Baard en Snor in Lokeren tot Bartist in Dendermonde: bij deze vijf barbiers en herenkapsalons laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt in Waasland en Dendermonde.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.