Celine De Jonghe, op de foto met haar moeder en schepen Ine Somers, wint de paaswedstrijd op de donderdagse markt.
Volledig scherm
Celine De Jonghe, op de foto met haar moeder en schepen Ine Somers, wint de paaswedstrijd op de donderdagse markt. © RV

1.129 bloemen hangen aan de rug van standbeeld Het Woord: Celine wint paaswedstrijd tijdens donderdagse markt

Sint-NiklaasWie donderdag het aantal bloemen kon raden van de bloemensluier aan Het Woord, maakte kans op een waardebon voor de wekelijkse markt. 1.611 mensen deden een poging, maar niemand kon het exact raden. Celine De Jonghe was er wel het dichtste bij.

 1. “Op deze manier heeft het nog geen zin”: Waldo van ‘t Stamcaféken moet noodgedwongen nog langer wachten op heropening
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Op deze manier heeft het nog geen zin”: Waldo van ‘t Stamcafé­ken moet noodgedwon­gen nog langer wachten op heropening

  Nog niet aan álle horecazaken zal zaterdag gejuich weerklinken. Toch nog behoorlijk wat zaken blijven wachten op betere omstandigheden om te heropenen. Ook ‘t Stamcaféken in de smalle Nieuwstraat in Sint-Niklaas, één van de laatste échte bruine kroegen van de stad, blijft nog even gesloten. En daar heeft uitbater Waldo Mertens (43) goeie redenen voor.
 2. Het eerste terras van Bart Foubert, op levensbelangrijke voetbaldag: “Hopelijk feest op terrassen supporterscafés en met glimlach wakker worden onder de tribune van de Freethiel”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas/Beveren

  Het eerste terras van Bart Foubert, op levensbe­lang­rij­ke voetbaldag: “Hopelijk feest op terrassen supporters­cafés en met glimlach wakker worden onder de tribune van de Freethiel”

  Net op de dag dat de horeca mag heropenen, speelt Waasland-Beveren de levensbelangrijke reddingsmatch. Muzikant én operations manager bij Waasland-Beveren Bart Foubert hoeft dan ook niet lang na te denken waar hij zijn eerste terrasje plant. Zijn vijf favoriete adressen.
 1. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'

 2. River blaast bellen in een glas en vindt het supergrappig
  Play

  River blaast bellen in een glas en vindt het supergrap­pig