Kimmy Onderbeke.
Volledig scherm
Kimmy Onderbeke. © rv

Nagelstyliste Kimmy (32) gaat naakt uit protest tegen coronasluiting: “De regering is ons aan het pluimen”

Sint-Martens-Latem/De PinteIn navolging van de naakte kappers gaat ook Kimmy Onderbeke, een 32-jarige nagelstyliste uit De Pinte met een studio in Sint-Martens-Latem, uit de kleren. Met deze campagne protesteren Kimmy en nog enkele collega’s uit de beautysector tegen de coronamaatregelen van de federale regering. “Kledingwinkels mogen openen en wij niet? Dat is gewoon oneerlijk ”, zegt Kimmy. 

 1. 20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervaliden”
  PREMIUM
  Gent

  20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervali­den”

  Kop noch staart kreeg de doorsnee Gentenaar eraan in de beginjaren, aan Xavier Cloet en zijn kornuiten, die later officieel CirQ zouden worden. Want wie organiseert er nu een catwalk met bejaarden in lingerie? Of een vier dagen durend neptrouwfeest. In hun topjaren kregen de mannen van CirQ politie over de vloer, nog voor ze hun Gentse Feestenshow konden startten. Pedofiele bisschoppen, kindjes in doodskisten of kuikentjes in de mixer, bij CirQ draaien ze er hun hand niet voor om. Vanavond blikken ze in een eigenzinnige (internet)show terug op ‘20 jaar zotte shit’.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader