Alexandre Goossens en Tibo Verdonck.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexandre Goossens en Tibo Verdonck. © Wannes Nimmegeers

Latemnaar brengt influencers en bedrijven samen met Connus-app: “Een beetje zoals Tinder, maar dan voor professionele relaties”

Sint-Martens-LatemBedrijven die op zoek zijn naar een geschikte influencer om hun product of dienst te promoten, kunnen die zoeken met de app Connus. De bedenker van deze ‘professionele Tinder’ is Alexandre Goossens, een 24-jarige Latemnaar die af en toe te zien is in het VTM-programma Latem Leven en die duidelijk het ondernemersbloed van zijn vader Patrick geërfd heeft. “Met ons prototype zorgden we al voor 1.500 matches”, zegt Alexandre, die de app samen met Tibo Verdonck (22) uit Merelbeke aan het finetunen is.

 1. Stad Gent schrapt ‘Koning Leopold II-laan’ en betaalt bewoners voor hun adreswijziging
  Gent

  Stad Gent schrapt ‘Koning Leopold II-laan’ en betaalt bewoners voor hun adreswijzi­ging

  Zeven maanden nadat het stadsbestuur het standbeeld van Koning Leopold II liet verwijderen uit het Zuidpark, is beslist om ook de naam Koning Leopold II-laan te schrappen. Dat is één van de 30 adviezen van de werkgroep dekolonisering waar de stad onmiddellijk op ingaat. De bewoners van die laan krijgen een compensatie voor de administratieve rompslomp die bij de naamswijziging komt kijken.
 2. Proefproject met sneltests op school voor het eerst toegepast: hele klas uit een basisschool getest en 1 extra besmetting ontdekt
  Gent

  Proefpro­ject met sneltests op school voor het eerst toegepast: hele klas uit een basis­school getest en 1 extra besmetting ontdekt

  De coronacijfers in het Gentse onderwijs worden nauwlettend in de gaten gehouden. De voorbije week werd in een lagere school één clusterbesmetting vastgesteld. De hele klas werd getest via het proefproject rond sneltesten. Daarbij werd nog één extra besmetting vastgesteld. “Goed en voldoende (snel)testen en het respecteren van de quarantaine zijn superbelangrijk”, vindt onderwijsschepen Elke Decruynaere (Groen).
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo