Ingrid De Meester aan Villa Zomernest in Sint-Martens-Latem.
Volledig scherm
Ingrid De Meester aan Villa Zomernest in Sint-Martens-Latem. © Anthony Statius

Ingrid (43) overwon kanker, nu opent ze ontmoetingscentrum voor lotgenoten: “Je hebt nood aan steun tijdens herstelperiode”

Ingrid De Meester (43) uit Sint-Martens-Latem heeft borstkanker overwonnen en nu wil ze lotgenoten helpen in hun strijd tegen de ziekte. “Er is nood aan een rustige ontmoetingsplaats waar je tijdens de revalidatie en het herstel terechtkan voor een babbel, maar ook voor activiteiten zoals zorgmassages, workshops of lezingen”, zegt Ingrid. De gemeente Sint-Martens-Latem is het initiatief genegen en zocht Villa Zomernest in de Kwakstraat uit als locatie. 

1 reactie

 • Hilde Van Hauwermeiren

  2 jaar geleden
  Ik kan dit alleen maar bevestigen en absoluut toejuichen! Ik ga er zeker gebruik van maken.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.