Ingrid De Meester aan Villa Zomernest in Sint-Martens-Latem.
Volledig scherm
Ingrid De Meester aan Villa Zomernest in Sint-Martens-Latem. © Anthony Statius

Ingrid (43) overwon kanker, nu opent ze ontmoetingscentrum voor lotgenoten: “Je hebt nood aan steun tijdens herstelperiode”

Ingrid De Meester (43) uit Sint-Martens-Latem heeft borstkanker overwonnen en nu wil ze lotgenoten helpen in hun strijd tegen de ziekte. “Er is nood aan een rustige ontmoetingsplaats waar je tijdens de revalidatie en het herstel terechtkan voor een babbel, maar ook voor activiteiten zoals zorgmassages, workshops of lezingen”, zegt Ingrid. De gemeente Sint-Martens-Latem is het initiatief genegen en zocht Villa Zomernest in de Kwakstraat uit als locatie. 

1 reactie

 • Hilde Van Hauwermeiren

  2 jaar geleden
  Ik kan dit alleen maar bevestigen en absoluut toejuichen! Ik ga er zeker gebruik van maken.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).