Ingrid De Meester aan Villa Zomernest in Sint-Martens-Latem.
Volledig scherm
Ingrid De Meester aan Villa Zomernest in Sint-Martens-Latem. © Anthony Statius

Ingrid (43) overwon kanker, nu opent ze ontmoetingscentrum voor lotgenoten: “Je hebt nood aan steun tijdens herstelperiode”

Ingrid De Meester (43) uit Sint-Martens-Latem heeft borstkanker overwonnen en nu wil ze lotgenoten helpen in hun strijd tegen de ziekte. “Er is nood aan een rustige ontmoetingsplaats waar je tijdens de revalidatie en het herstel terechtkan voor een babbel, maar ook voor activiteiten zoals zorgmassages, workshops of lezingen”, zegt Ingrid. De gemeente Sint-Martens-Latem is het initiatief genegen en zocht Villa Zomernest in de Kwakstraat uit als locatie. 

1 reactie

 • Hilde Van Hauwermeiren

  2 jaar geleden
  Ik kan dit alleen maar bevestigen en absoluut toejuichen! Ik ga er zeker gebruik van maken.
 1. OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotconcert en het vuurwerk mogen we niet doen”
  Gent

  OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotcon­cert en het vuurwerk mogen we niet doen”

  Zaterdag palmt OdeGand opnieuw de stad in, voor één keer niet als startschot voor het Festival van Vlaanderen, maar er middenin. Misschien is dat de reden waarom het populaire gebeuren nog niet helemaal is uitverkocht, of misschien durven mensen nog niet allemaal terug naar evenementen gaan. “Qua ticketverkoop mogen we zéker niet klagen", zegt Veerle Simoens, directeur van het Festival van Vlaanderen.