Burgemeester Agnes Lannoo-Van Wanseele.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Agnes Lannoo-Van Wanseele. © Wannes Nimmegeers

BELOOFD IS BELOOFD. Hoe staat het met de nieuwe bibliotheek van Sint-Martens-Latem? Komen er betaalbare woningen in de Lijnstraat? En wat met site de Vierschaar?

sint-martens-latemDe bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Sint-Martens-Latem, een gemeente die met de nieuwe bibliotheek een gevoelig dossier in handen heeft, maar ook om wonen betaalbaar te houden werk op de plank heeft.

  1. De paashaas komt eraan: 7 adresjes voor je paasbrunch in de regio Gent
    PREMIUM

    De paashaas komt eraan: 7 adresjes voor je paasbrunch in de regio Gent

    Het is weer bijna Pasen. Dat betekent paaseieren rapen, maar het is ook het ideale moment om te brunchen met de hele familie. Kijk jij al uit naar koffiekoeken, vers geperst fruitsap en chocolade eitjes? Wij zochten voor jou zeven plekjes uit in de regio Gent waar je het paasfeest op gepaste wijze kan vieren. Van Geuzenhof in Wetteren tot Franzgustav in Gent: hier smul je van een heerlijke brunch zonder zelf te moeten koken.
    De Pinte