Links: Dimovski deelde beelden van zijn vriend in het ziekenhuis. Rechts: de gewapende overval in Sint-Martens-Latem bij dokter Dimovski.
Volledig scherm
Links: Dimovski deelde beelden van zijn vriend in het ziekenhuis. Rechts: de gewapende overval in Sint-Martens-Latem bij dokter Dimovski. © RV

Bekende esthetische arts uit ‘Latem Leven’ deelt beelden van gewapende overval

Sint-Martens-LatemDaniel Dimovski, een esthetische arts uit Sint-Martens-Latem, kreeg afgelopen nacht gewapende overvallers over de vloer. Op het Instagramaccount van de arts staan beelden van zijn vriend die in het ziekenhuis ligt en van de overval.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”