Annelies Ysebaert in haar beeldentuin in de Maenhoutstraat.
Volledig scherm
Annelies Ysebaert in haar beeldentuin in de Maenhoutstraat. © Anthony Statius

Annelies opent Gallery Ysebaert in Maenhoutstraat

De gemeente Sint-Martens-Latem is opnieuw een kunstgalerij rijker. Annelies Ysebaert opent dit weekend officieel haar Gallery Ysebaert in de Maenhoutstraat. “Achter de galerie ligt een unieke beeldentuin”, zegt Annelies. 

0 reacties

 1. Een romantische picknick op een aanlegsteiger of liever met het hele gezin picknicken in het park? Op deze 10 idyllische plekjes kan je picknicken in en rond Gent
  PREMIUM
  Gent

  Een romanti­sche picknick op een aanlegstei­ger of liever met het hele gezin picknicken in het park? Op deze 10 idyllische plekjes kan je picknicken in en rond Gent

  Sandwiches, limonade, koekjes, vers fruit, een rieten mand en een rood-wit laken... Wat hebben deze dingen zoal gemeen? Ze vormen de perfecte elementen voor een heerlijke picknick. Zodra de zon schijnt, rep je je met je picknickmand vol lekkers naar één van deze idyllische locaties in en rond Gent. Romantisch picknicken op een aanlegsteiger, picknickbarbecues met de hele familie of picknick met speeltuin voor de kinderen? Wij hebben enkele toplocaties uitgezocht voor een prachtige, ontspannende picknickdag.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.