Sint-Lievens-Houtem: Nieuw wandelpad ter ere van Walter De Pauw.
Volledig scherm
Sint-Lievens-Houtem: Nieuw wandelpad ter ere van Walter De Pauw. © Filip De Vos

Wandeling ter ere van Walter De Pauw

Sint-Lievens-HoutemIn Sint-Lievens-Houtem wordt op zondag 10 oktober een wandelpad ingewandeld ter ere van Walter De Pauw.

 1. “Van aardappelschil tot duurzame plasticfolie”: minister Crevits kondigt miljoeneninvestering aan in Gentse pilootfabriek BBEP voor bio-economie
  Gent

  “Van aardappel­schil tot duurzame plasticfo­lie”: minister Crevits kondigt miljoenen­in­ves­te­ring aan in Gentse pilootfa­briek BBEP voor bio-economie

  Van landbouw- en industrieafval een nieuw product maken. Dat is het uitgangspunt in Bio Base Europe Pilot Plant (BBEPP) in de Gentse Haven. Bij een bezoek aan de pilootfabriek kondigde Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) een investering van 10 miljoen euro aan om meer bedrijven de weg te laten inslaan naar het hergebruik van hun afvalstromen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?